Banner left   Banner center   Banner right

Germanenglish Home · News · Diary · Screenshots · Documentation (Wiki) · Downloads · Guestbook · Forum

Home · Benutzer registrieren · Suchen · Statistik · FAQ · Benutzerliste

Zur Zeit online: keiner ausser dir

 X-Force - Fight For Destiny - Forum —› English - general discussions —› New Base

Autor Mitteilung
verfasst am: 03.05.2005, 19:13
Registrierdatum: 19.04.2005, 19:57

 Beiträge: 3
On wich screen can I establish a new base?

thanks
Saedla
verfasst am: 04.05.2005, 15:29
When in Geoscape, select the base-tab. In the center-right of this screen is a button called "establish new base".
verfasst am: 04.05.2005, 18:42
Registrierdatum: 19.04.2005, 19:57

 Beiträge: 3
Indeed I found it. Thanks…..

Maybe that button could be moved to the bottom of the screen…. I must have overlooked it like a thousand times
verfasst am: 13.02.2006, 11:48
Registrierdatum: 24.01.2006, 10:59

 Beiträge: 8
Don't want to open new thread, so I'll ask here...

How to transfer crafts between hangars? I've build one more hangar with space for 5 crafts. My craft squadron consists from 3 crafts, but the new hangar remains empty, and in info I see, that old hangars are used by this crafts. And I can't dismantle old hangars :( Help. How to fix it?
3_of_8
verfasst am: 13.02.2006, 12:49
This is not possible, in my humble opinion.
verfasst am: 13.02.2006, 13:30
Spielsatz Darkage

Registrierdatum: 01.03.2005, 13:47

 Beiträge: 1846
no, but transfer of personal is in the to-do-list, so this should be work with crafts too.
verfasst am: 13.02.2006, 17:06
Admin, Spielsatz GalWar

Registrierdatum: 31.08.2005, 21:51

 Beiträge: 5596
At the moment you can't assign a craft to a spezific hanger.
The only way to empty an hangar is to assign those crafts to another base.

This means you have to build a second base with enough hangar space to hold all crafts that have to be removed from the first base - and since you can't tell the program which Craft is in which hangar this might be all the crafts from the first base.
After the unwanted Hangar is empty you can destroy it and move the crafts back to their original base...
verfasst am: 14.02.2006, 14:20
Registrierdatum: 26.11.2005, 15:55

 Beiträge: 48
The upper post as 3_of_8 is mine, I just couldn't remember my username...

Well, who cares...

Why are vessels assigned to a hangar anyway? You could also say, there is x hangar space available, each hangar has, for example, space for 10 vessels. So you can demolish a hangar, as long as enough space is available.
verfasst am: 14.02.2006, 14:50 · Edited by: LennStar
Spielsatz Darkage

Registrierdatum: 01.03.2005, 13:47

 Beiträge: 1846
Why is a gun assigned to specific storeroom? Why soldiers sleep in this room and not another? ;)

I think it´s simply because of the programming. If you don´t make it so, I think you need at least one variable (sum) more for each thing stored.?
But this is also in work

a, here it is in mantis: http://bugs.xforce-online.de/view.php?id=1242
verfasst am: 15.02.2006, 22:08
Registrierdatum: 26.11.2005, 15:55

 Beiträge: 48
Yes, that was exactly was I was thinking of.

An integer that stores the totally available hangar space, another one that stores the used space.

So there would be no problem with hangars that couldn't be demolished.

The same could be done with the quarters, the labs and the workshops.



Du musst dich registrieren um auf dieses Thema zu antworten.
Login :: » Name » Passwort

Ladezeit (sec.): 0.007 · Powered by miniBB 1.6 with parts of 1.7 © 2001-2003